Speciale editie
Eindhoven business

Een uitvaart hoort eigentijds en uniek te zijn

Wie is Fréderique Westerveld?
“Ik ben 32 jaar en woon samen met Dennis van Kaauwen (wellicht bekend van Alberto Bellini) en onze dochter ClĂ©o in Oisterwijk. Een prachtig groen dorp, heel centraal gelegen. Dennis komt oorspronkelijk uit Eindhoven en ik woon sinds mijn zesde in Oisterwijk. We voelen ons dus op beide plekken thuis, en dat is een rijk gevoel. We hebben zowel in Eindhoven als in Oisterwijk ons groot sociaal netwerk. Ik houd enorm van feestjes, borrels en vooral uit eten, het liefst in sterrenrestaurants. Maar om niet oververmoeid te raken, moet ik dat sociale gedrag compenseren en kan ik ook echt genieten van even niks en niemand, alleen op de bank onder een deken”. 

“Waar het zaadje ooit geplant is, dat weet ik niet.
Maar ik kan me niet anders herinneren dan dat het
vak ‘Uitvaartbegeleiding’ mij altijd interesseerde”.
Bijzonder en daarom gingen wij in gesprek met
Fréderique.

Het volledige artikel lees je ook in de nieuwe editie van Eindhoven Business WOMEN. Deze editie presenteren wij op woensdag 23 november a.s. 

Aankomende

Evenementen

WORD NU ONDERDEEL VAN EINDHOVEN BUSINESS

INSCHRIJVEN

Wil je deel uitmaken van het Eindhoven BUSINESS NETWERK in regio Eindhoven?

Klik op aanmelden om door te gaan naar het inschrijfformulier.

Onze

Partners

Vorige
Volgende