Speciale editie
Eindhoven business

Even kennismaken met Ankie van de Ven

Ankie is de cover gaste van de laatste Eindhoven Business WOMEN editie. Wat een powervrouw. Ik ontmoette haar live op onze Eindhoven Business Borrel tijdens het prachtige CSI Eindhoven. Hoe netwerken bedoeld is moet je aan Ankie overlaten. Terwijl haar collega’s afscheid kwamen nemen draaide Ankie toch nog een keertje om en begaf zich weer onder de nog aanwezige members en gasten van onze Business Club. 

Dit ga ik doen!

‘Acht jaar oud was ik toen ze voor me stond. Ik was net geopereerd aan mijn keelamandelen. Ze zei: ‘Ik ben de activiteitenbegeleidster van het ziekenhuis. Zal ik je laten zien wat hier te doen is?’ Een uur lang speelden we samen het spel ‘De Betoverende Doolhof’. Niet het spel, of de situatie, maar vooral de oprechte interesse en toewijding van de begeleidster hebben diepe indruk op me achtergelaten. Toen wist ik: ‘Dit is wat ik later ga doen.’ Ankie vertelt hoe zij uitgroeide tot een succesvolle vak therapeut die verzuimaantallen op de werkvloer drukt.

Wil je het hele artikel lezen van Ankie in de editie WOMEN? 

Klik dan op onderstaande link voor de digitale versie. 

Eindhoven Business WOMEN mei 2022 door PIONmedia – Flipsnack

Aankomende

Evenementen

WORD NU ONDERDEEL VAN EINDHOVEN BUSINESS

INSCHRIJVEN

Wil je deel uitmaken van het Eindhoven BUSINESS NETWERK in regio Eindhoven?

Klik op aanmelden om door te gaan naar het inschrijfformulier.

Onze

Partners

Vorige
Volgende